Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney noemen hun zoon Miles

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney noemen hun zoon Miles

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney, twee bekende Nederlandse voetballers, hebben hun zoon Miles gedoopt. De Jong is een middenvelder bij FC Barcelona en Kiemeney is een verdediger bij PSV.

De Jong en Kiemeney hebben hun zoon Miles gedoopt in de kerk in hun geboorteplaats, Waalwijk. De Jong en Kiemeney zijn al jaren samen en hebben al twee kinderen. Naast Miles hebben ze ook een dochter, die ze ook al hebben gedoopt.

De Jong en Kiemeney zijn beide erg trots op hun zoon. Ze hebben beiden gesproken over hoe blij ze zijn met de komst van hun zoon. De Jong zei: “Het is een geweldig gevoel om een zoon te hebben. We zijn allemaal erg blij met Miles.”

Kiemeney was ook erg blij met de komst van Miles. Ze zei: “Het is een geweldig gevoel om een gezin te hebben. We zijn allemaal erg blij met Miles en we hopen dat hij een gelukkig leven heeft.”

De Jong en Kiemeney hopen dat hun zoon Miles net zo succesvol wordt als zij. Ze willen dat hij een goede opvoeding krijgt en dat hij hard werkt om zijn dromen waar te maken.

Het is duidelijk dat De Jong en Kiemeney erg trots zijn op hun zoon Miles. Ze hopen dat hij net zo succesvol wordt als zij en dat hij een gelukkig leven heeft.