Winterswijk haakt af: Geen marathon op natuurijs dit weekend

De wintersportliefhebbers in Winterswijk zullen dit weekend teleurgesteld zijn. De organisatie van de marathon op natuurijs heeft besloten om deze af te haken. Dit komt omdat het ijs niet dik genoeg is om een veilige marathon te organiseren.

De organisatie heeft de afgelopen weken geprobeerd om de marathon alsnog door te laten gaan, maar helaas is dat niet gelukt. Er is onvoldoende ijs om een veilige marathon te organiseren. De organisatie heeft ervoor gekozen om de marathon af te haken, in plaats van een onveilige marathon te organiseren.

De marathon op natuurijs is een jaarlijks evenement in Winterswijk. Het evenement trekt veel bezoekers uit de regio en ver daarbuiten. Het evenement is ook een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale economie.

De organisatie heeft aangegeven dat ze volgend jaar weer een marathon op natuurijs zullen organiseren. Ze hopen dat het ijs dan dik genoeg is om een veilige marathon te organiseren.

De wintersportliefhebbers in Winterswijk zullen dit weekend teleurgesteld zijn, maar hopen dat volgend jaar alles weer goed komt. De organisatie heeft aangegeven dat ze alles in het werk zullen stellen om volgend jaar weer een veilige marathon op natuurijs te organiseren.