ProRail verwacht langere vertragingen als gevolg van treinbotsing met paardentrailer

ProRail verwacht langere vertragingen als gevolg van treinbotsing met paardentrailer

ProRail heeft een treinbotsing met een paardentrailer gemeld. De botsing vond plaats in de buurt van het station van Schiedam, waardoor er langere vertragingen worden verwacht.

De trein was onderweg van Rotterdam naar Den Haag toen het incident plaatsvond. De trein was nog maar net vertrokken toen de botsing plaatsvond. Er waren geen gewonden, maar de trein heeft wel schade opgelopen.

ProRail heeft aangegeven dat er langere vertragingen worden verwacht als gevolg van de botsing. De trein moet worden gerepareerd voordat hij weer kan rijden. ProRail heeft ook aangegeven dat er extra bussen worden ingezet om reizigers naar hun bestemming te brengen.

Het is belangrijk dat mensen die met de trein reizen rekening houden met deze vertragingen. ProRail raadt mensen aan om hun reis te plannen en te controleren of er vertragingen zijn voordat ze op reis gaan. Ook is het belangrijk om de laatste informatie over de trein te controleren voordat je op reis gaat.

De veroorzaker van de botsing is nog niet bekend. ProRail heeft aangegeven dat er een onderzoek wordt gestart om de oorzaak van het incident te achterhalen.

Het incident toont aan dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn als je met de trein reist. Het is belangrijk om altijd op te letten en je aan de regels te houden.