WillemPeter Pannekoek en Ena Sendijarevic bij Uitblinkerslunch van Koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander heeft vandaag twee bijzondere gasten uitgenodigd bij de Uitblinkerslunch in het Koninklijk Paleis. Willem Peter Pannekoek en Ena Sendijarevic mochten aan tafel schuiven bij de Koning.

Willem Peter Pannekoek is een Nederlandse ondernemer die bekend staat om zijn innovatieve ideeën. Hij is de oprichter van het bedrijf ‘The Ocean Cleanup’, dat zich inzet voor het verminderen van plasticvervuiling in de oceanen. Hij is ook betrokken bij verschillende andere projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomgeving.

Ena Sendijarevic is een Nederlandse studente die zich inzet voor het verbeteren van de levensomstandigheden van vluchtelingen. Ze is een van de oprichters van het project ‘Refugee Connect’, dat vluchtelingen helpt bij het vinden van werk, onderwijs en ondersteuning.

Tijdens de Uitblinkerslunch hebben Willem Peter Pannekoek en Ena Sendijarevic hun verhalen gedeeld met de Koning. Ze hebben verteld over hun passie voor hun werk en hun toewijding om de wereld te verbeteren. De Koning was onder de indruk van hun verhalen en prees hen voor hun inspanningen.

De Uitblinkerslunch is een initiatief van Koning Willem-Alexander om mensen te eren die zich inzetten voor een betere wereld. Door deze lunch wil hij mensen inspireren om hun dromen te verwezenlijken en hun ideeën om te zetten in actie.