De Rijdende Rechter verhuist naar Omroep MAX met nieuwe presentator

De Rijdende Rechter verhuist naar Omroep MAX met nieuwe presentator

De Nederlandse televisiekijkers hebben goed nieuws te horen: De Rijdende Rechter verhuist naar Omroep MAX. De populaire rechtspraakprogramma, dat al jarenlang op RTL 4 wordt uitgezonden, zal vanaf het nieuwe seizoen op de zender te zien zijn.

De Rijdende Rechter is een programma waarin een rechter mensen helpt die in een juridisch conflict verwikkeld zijn. In de afgelopen jaren heeft het programma veel kijkers weten te boeien met zijn interessante geschillen en de manier waarop de rechter deze oplost.

Met de verhuizing naar Omroep MAX komt er ook een nieuwe presentator. Deze wordt gespeeld door de Nederlandse acteur en presentator Jeroen van Koningsbrugge. Jeroen is al jarenlang bekend van verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘De Lama’s’ en ‘Het Perfecte Plaatje’.

Jeroen is enthousiast over zijn nieuwe rol als presentator van De Rijdende Rechter. Hij zegt: “Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit populaire programma. Het is een eer om de rechter te mogen begeleiden bij het oplossen van de vele interessante geschillen die voorbijkomen.”

De verhuizing van De Rijdende Rechter naar Omroep MAX is een goede stap voor het programma. Met Jeroen van Koningsbrugge als presentator en interessante geschillen die worden opgelost, belooft het nieuwe seizoen weer veel kijkplezier.