Van 't Schip: Akpom en Brobbey beide geschikt als spits bij Ajax

Van ‘t Schip: Akpom en Brobbey beide geschikt als spits bij Ajax

De afgelopen weken heeft Ajax veel nieuwe spelers aangetrokken. Een van de nieuwkomers is de spits Chuba Akpom. De Engelse aanvaller komt over van PAOK Saloniki en heeft al een indrukwekkende staat van dienst in de Eredivisie. Ook de jonge spits Brian Brobbey is bij Ajax aangesloten. De zeventienjarige talentvolle speler komt over van Jong Ajax en heeft al veel indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij Jong Ajax.

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, heeft aangegeven dat beide spitsen geschikt zijn om te spelen als spits bij Ajax. Ten Hag is van mening dat beide spelers een goede combinatie vormen en dat ze elkaar kunnen versterken. Ten Hag is ook van mening dat Akpom en Brobbey beide een goede techniek hebben en dat ze beide in staat zijn om doelpunten te maken.

Het is duidelijk dat Ten Hag veel vertrouwen heeft in beide spitsen. Hij is ervan overtuigd dat ze een goede aanvulling zullen zijn op het team van Ajax. Het zal interessant zijn om te zien hoe Akpom en Brobbey zich ontwikkelen bij Ajax en of ze in staat zijn om doelpunten te maken. Als ze hun kwaliteiten kunnen combineren, dan kan dit een geweldige combinatie worden voor Ajax.