Catherine Keyl stapt naar rechter met klacht tegen arts over verkeerde diagnose

Catherine Keyl stapt naar rechter met klacht tegen arts over verkeerde diagnose

Catherine Keyl, een vrouw uit Nederland, heeft een klacht ingediend bij de rechter tegen haar arts. Ze stelt dat de arts een verkeerde diagnose heeft gesteld.

Catherine had al lange tijd last van hoofdpijn en andere symptomen. Ze ging naar de dokter om te laten onderzoeken wat er aan de hand was. De arts stelde een diagnose van migraine, maar Catherine was niet overtuigd. Ze ging naar een andere arts voor een tweede opinie.

De tweede arts stelde een andere diagnose: een hersenvliesontsteking. Catherine was verbaasd dat de eerste arts deze diagnose had gemist. Ze besloot om naar de rechter te stappen met een klacht tegen de arts.

Catherine stelt dat de verkeerde diagnose van de arts haar veel tijd en geld heeft gekost. Ze had al verschillende medicijnen geprobeerd die niet hielpen, omdat ze de verkeerde diagnose had gekregen.

Catherine hoopt dat de rechter haar klacht zal aannemen en dat de arts verantwoordelijk wordt gesteld voor zijn fout. Als dit gebeurt, zal het voor andere patiƫnten een waarschuwing zijn om goed op hun gezondheid te letten en altijd een tweede opinie te vragen als ze twijfelen aan de diagnose van hun arts.