Ajax neemt het op tegen Marseille met Brobbey, maar Sutalo en Vos ontbreken

Ajax neemt het op tegen Marseille met Brobbey, maar Sutalo en Vos ontbreken

Ajax staat op het punt om het op te nemen tegen Marseille in de Champions League. De Amsterdammers zullen worden gesteund door de aanwezigheid van de jonge talentvolle speler Brian Brobbey. Hoewel deze aanwezigheid een grote boost zal geven aan de Ajax-ploeg, zullen twee andere spelers ontbreken.

De twee spelers die ontbreken zijn Lassina Traore en Devyne Rensch. Beide spelers hebben een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle campagne van Ajax in de Champions League. Helaas is Traore geblesseerd geraakt tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht en zal hij daarom niet meedoen aan de wedstrijd tegen Marseille. Rensch is ook geblesseerd, maar hij zal waarschijnlijk pas over een paar weken weer inzetbaar zijn.

Hoewel de afwezigheid van Traore en Rensch een grote klap voor Ajax betekent, is er nog steeds hoop dat de ploeg het zal redden tegen Marseille. Brian Brobbey is een jonge talentvolle speler die al veel indruk heeft gemaakt bij Ajax. Hij heeft al meerdere doelpunten gemaakt in de Champions League en is een belangrijke bron van energie voor de ploeg.

Het is moeilijk te voorspellen hoe de wedstrijd tussen Ajax en Marseille zal verlopen, maar met Brobbey in de ploeg is er altijd hoop dat Ajax het zal redden. Als de ploeg slaagt om een goed resultaat te behalen, dan zou dit een grote stap voorwaarts zijn in de strijd om de Champions League-trofee.