Minderjarige hoort twintig jaar celstraf geëist wegens vermeende opdracht tot moord.

Minderjarige hoort twintig jaar celstraf geëist wegens vermeende opdracht tot moord.

Vandaag heeft de openbare aanklager een twintig jaar celstraf geëist tegen een minderjarige die ervan wordt verdacht opdracht te hebben gegeven tot een moord. De minderjarige, die niet bij naam genoemd mag worden, is 17 jaar oud.

Volgens de openbare aanklager is de minderjarige schuldig aan het opdragen van de moord op een andere minderjarige in de stad. De verdachte zou de moord hebben opgedragen aan twee andere personen. De verdachte ontkent de aanklacht en heeft gezegd dat hij onschuldig is.

De openbare aanklager heeft gezegd dat de verdachte verantwoordelijk is voor de moord en dat hij een twintig jaar celstraf verdient. De openbare aanklager zei dat de verdachte een gevaar voor de samenleving vormt en dat hij een voorbeeld gesteld moet worden.

De rechter zal binnenkort een uitspraak doen over de zaak. Als de verdachte schuldig wordt bevonden, zal hij waarschijnlijk een lange gevangenisstraf krijgen. Het is belangrijk dat we onze jeugd beschermen en ervoor zorgen dat zij niet in contact komen met gewelddadige criminaliteit.