David Bowie’s Handgeschreven Teksten Geveild voor Meer dan 100.000 Euro

David Bowie, de legendarische Britse zanger en songwriter, heeft recentelijk een veiling gehouden waar zijn handgeschreven teksten voor meer dan 100.000 euro werden verkocht. De veiling werd gehouden door Sotheby’s in Londen en de teksten werden verkocht aan een particuliere verzamelaar.

De verzameling bestond uit verschillende documenten, waaronder twee handgeschreven teksten van Bowie’s bekendste songs, “Life on Mars?” en “Changes”. De teksten waren geschreven in 1971, toen Bowie zijn carrière begon. Ook waren er twee handgeschreven brieven van Bowie aan een vriend, waarin hij zijn gedachten over de muziekindustrie deelt.

De veiling was een grote hit bij verzamelaars en fans van Bowie over de hele wereld. De verzameling werd geschat op meer dan 100.000 euro, maar uiteindelijk werd het verkocht voor meer dan 300.000 euro. Dit is een recordbedrag voor een veiling van handgeschreven documenten van een artiest.

De verzameling is een unieke kans om een stukje van Bowie’s geschiedenis te bezitten. Het is een prachtig stukje memorabilia dat de fans van Bowie over de hele wereld zal inspireren. De verzameling is een mooi eerbetoon aan de legendarische artiest en zal zijn herinnering levend houden.