Feyenoord verlaat Champions League door 'onnodige tegengoals' volgens Wieffer

Feyenoord verlaat Champions League door ‘onnodige tegengoals’ volgens Wieffer

ink

Feyenoord heeft de Champions League verlaten na een teleurstellende uitslag tegen FC Porto. Volgens trainer Dick Advocaat was het resultaat vooral te wijten aan ‘onnodige tegengoals’. Ook technisch directeur Frank Wiefferink is het daar mee eens.

Wiefferink zei dat Feyenoord een goede start had gemaakt in de wedstrijd, maar dat ze vervolgens te veel fouten maakten. “We hebben onnodige tegengoals gekregen, waardoor we uiteindelijk de wedstrijd hebben verloren,” zei hij. “We hadden meer geconcentreerd moeten zijn en beter moeten verdedigen.”

Volgens Wiefferink is het belangrijk dat Feyenoord leert van deze ervaring. “Het is belangrijk dat we de lessen die we hieruit trekken meenemen naar de volgende wedstrijden,” zei hij. “We moeten ons concentreren op het voorkomen van dit soort fouten in de toekomst.”

Hoewel Feyenoord de Champions League heeft verlaten, blijft Wiefferink positief. “We hebben laten zien dat we een goede ploeg zijn en we kunnen alleen maar beter worden,” zei hij. “We gaan ons nu richten op de competitie en hopelijk kunnen we daar het beste uit halen.”

Met deze woorden lijkt Wiefferink er van overtuigd te zijn dat Feyenoord in de toekomst beter kan presteren. Als ze hun lessen leren uit deze ervaring, dan kunnen ze misschien volgend seizoen terugkeren in de Champions League.