Feyenoord start met Minteh in Champions League-ontmoeting tegen Atlético Madrid

Feyenoord start met Minteh in Champions League-ontmoeting tegen Atlético Madrid

Feyenoord begint de Champions League-ontmoeting tegen Atlético Madrid met Minteh. De Rotterdamse voetbalclub heeft de 19-jarige verdediger uit Gambia opgesteld in de basis. Minteh is de jongste speler ooit die voor Feyenoord in een Champions League-wedstrijd speelt.

Minteh maakte eerder dit seizoen zijn debuut voor Feyenoord in de Eredivisie. Hij kwam in de tweede helft van de wedstrijd tegen FC Utrecht in het veld en speelde daarna nog vijf wedstrijden voor de Rotterdamse club.

Feyenoord-coach Dick Advocaat is blij met de opkomst van Minteh. “Hij is een talentvolle speler met veel potentieel. We zijn blij dat hij deel uitmaakt van onze selectie en we hopen dat hij een goede prestatie kan leveren in deze wedstrijd”, aldus Advocaat.

Minteh is niet de enige jonge speler die voor Feyenoord speelt. Ook spelers als Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en Lutsharel Geertruida zijn jonge talenten die door Advocaat worden gebruikt.

Feyenoord hoopt dat Minteh een goede prestatie kan leveren tegen Atlético Madrid. De Rotterdamse club heeft al twee keer eerder tegen Atlético Madrid gespeeld, maar heeft nog nooit gewonnen. Met Minteh in de basis hoopt Feyenoord dat dit keer wel het geval zal zijn.