J Balvin, Zanger van Mi Gente, Geeft Optreden in Ziggo Dome Volgend Voorjaar

J Balvin, de Colombiaanse zanger van de wereldwijde hit Mi Gente, komt volgend voorjaar naar Nederland voor een optreden in de Ziggo Dome. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei 2020.

De 36-jarige J Balvin is een van de meest succesvolle Latin-artiesten ter wereld. Zijn laatste album Vibras werd uitgebracht in 2018 en bevatte hits als Mi Gente, Safari en X. Het album bereikte de top 10 in meer dan 20 landen, waaronder Nederland.

J Balvin is ook bekend om zijn samenwerking met andere artiesten, waaronder Cardi B, Bad Bunny, Pharrell Williams en Beyoncé. Zijn samenwerking met Beyoncé op de remix van Mi Gente was een enorme hit en bereikte de nummer 1-positie in meer dan 20 landen.

Het optreden in de Ziggo Dome zal een avond vol muziek en entertainment worden. Fans kunnen verwachten dat J Balvin zijn grootste hits zal spelen, evenals een aantal nieuwe nummers van zijn laatste album.

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 6 december 2019 in de verkoop. Fans kunnen tickets kopen via de website van de Ziggo Dome of bij een lokale ticketverkoper.

Wees er snel bij, want het concert zal waarschijnlijk snel uitverkocht zijn!