Politie onderzoekt mogelijke ontvoering van 27-jarige man in Den Haag

De politie in Den Haag is een onderzoek gestart naar de mogelijke ontvoering van een 27-jarige man. De man is vorige week verdwenen en er zijn geen aanwijzingen dat hij nog in leven is.

Volgens de politie is er een mogelijk verband tussen de verdwijning van de man en een incident dat vorige week in de buurt heeft plaatsgevonden. Er zijn getuigen die een auto hebben gezien die snel wegreed, kort nadat de man verdween. De politie denkt dat de man mogelijk in de auto is gedwongen.

De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven met informatie over de verdwenen man. Ze vragen mensen die informatie hebben over de verdwijning of het incident om contact op te nemen met de politie.

De familie van de vermiste man is erg ongerust. Ze hebben een oproep gedaan aan iedereen die informatie heeft om contact met hen op te nemen. Ze hopen dat hun geliefde familielid snel gevonden wordt.

De politie doet alles wat in hun macht ligt om de verdwenen man te vinden. Ze vragen mensen in de buurt om alert te zijn en contact op te nemen als ze iets verdachts zien. Ze hopen dat ze snel meer informatie krijgen over de verdwijning van de man, zodat ze hem kunnen vinden.