Taika Waititi regisseerde Marvel-films uit financiële noodzaak

Taika Waititi, de Nieuw-Zeelandse regisseur, heeft de afgelopen jaren een aantal grote Marvel-films geregisseerd. Hoewel hij een grote fan is van de Marvel-universum, was de reden dat hij deze films regisseerde niet alleen omwille van zijn liefde voor de franchise. Hij heeft ook financiële redenen gehad om deze films te maken.

Waititi had al een aantal kleinere films gemaakt voordat hij aan Thor: Ragnarok begon. Hoewel deze films hem wat geld opleverden, was het niet genoeg om van te leven. Daarom besloot hij om een Marvel-film te maken, omdat hij wist dat het veel meer geld zou opleveren.

De regisseur heeft gezegd dat hij de financiële noodzaak heeft gehad om deze films te maken. Hij wilde niet alleen geld verdienen, maar ook zijn kunstenaarschap uitbreiden en meer ervaring opdoen. Door deze films te maken, kon hij zijn talenten verder ontwikkelen en meer geld verdienen.

Hoewel Waititi de financiële noodzaak had om deze films te maken, heeft hij er ook veel plezier aan beleefd. Hij heeft gezegd dat hij de kans heeft gekregen om creatief te zijn en een unieke visie op de Marvel-universum te creëren.

Het is duidelijk dat Taika Waititi de financiële noodzaak had om deze Marvel-films te maken. Maar door deze films te maken, heeft hij ook zijn kunstenaarschap kunnen uitbreiden en meer ervaring opgedaan. Hij heeft er ook veel plezier aan beleefd en heeft een unieke visie op de Marvel-universum gecreëerd.