Leo Blokhuis: ‘Top 2000 zal ook zonder Matthijs van Nieuwkerk wel doorgaan’

Leo Blokhuis, de presentator van de Top 2000, heeft aangegeven dat de uitzending ook zonder Matthijs van Nieuwkerk door zal gaan. Blokhuis heeft aangegeven dat hij de verantwoordelijkheid neemt om de Top 2000 te presenteren, ook al is Van Nieuwkerk niet meer aanwezig.

Blokhuis heeft aangegeven dat hij de Top 2000 al jaren presenteert en dat hij er trots op is om deze taak op zich te nemen. Hij heeft ook aangegeven dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de Top 2000 een succes wordt.

Van Nieuwkerk was jarenlang de presentator van de Top 2000. Hij was zeer populair bij het publiek en was een bekend gezicht in de Nederlandse media. Echter, na twintig jaar heeft hij besloten om te stoppen met het presenteren van de Top 2000.

Hoewel Van Nieuwkerk niet meer aanwezig zal zijn bij de Top 2000, is Blokhuis ervan overtuigd dat de uitzending ook zonder hem een succes zal worden. Hij heeft aangegeven dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de Top 2000 net zo goed wordt als vroeger.

Blokhuis is ervan overtuigd dat de Top 2000 ook zonder Van Nieuwkerk een succes zal worden. Hij is van plan om de komende jaren hard te werken om ervoor te zorgen dat de Top 2000 net zo goed wordt als vroeger. Blokhuis is ervan overtuigd dat hij de verantwoordelijkheid kan dragen om de Top 2000 te presenteren en dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de uitzending een succes wordt.