Duitsland waarschuwt inwoners voor gevaren door winterweer, vraagt om thuis te blijven.

Duitsland waarschuwt inwoners voor gevaren door winterweer, vraagt om thuis te blijven.

Met de komst van de winter, heeft Duitsland haar inwoners gewaarschuwd voor de gevaren die het winterweer met zich meebrengt. De Duitse autoriteiten hebben gevraagd om thuis te blijven en voorzichtig te zijn bij het verlaten van de woning.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, heeft de inwoners opgeroepen om voorzichtig te zijn en de regels van het RIVM te volgen. Hij waarschuwde ook dat er gevaren verbonden zijn aan het verlaten van de woning in extreme weersomstandigheden.

De Duitse autoriteiten hebben ook gevraagd om extra voorzichtig te zijn bij het rijden op glad wegdek. Er wordt geadviseerd om de snelheid aan te passen aan de weersomstandigheden en om extra afstand te houden tussen voertuigen.

De Duitse autoriteiten hebben ook gevraagd om extra voorzichtig te zijn bij het lopen op glad ijs. Er wordt geadviseerd om alleen op bevroren oppervlakken te lopen die speciaal zijn gemaakt voor het lopen op ijs.

De Duitse autoriteiten hebben ook gevraagd om extra voorzichtig te zijn bij het gebruik van open vuur in extreme weersomstandigheden. Er wordt geadviseerd om alleen open vuur te gebruiken in goed geventileerde ruimtes en om voldoende afstand te houden tussen mensen.

De Duitse autoriteiten waarschuwen dat er gevaren verbonden zijn aan het verlaten van de woning in extreme weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt en thuis blijft als er extreme weersomstandigheden zijn.