Karen Damen en echtgenoot gaan uit elkaar na ruim twintig jaar huwelijk

Karen Damen en haar echtgenoot hebben na ruim twintig jaar huwelijk besloten uit elkaar te gaan. De bekende presentatrice en haar man, die al meer dan twee decennia samen zijn, hebben de moeilijke beslissing genomen om hun relatie te beëindigen.

Karen Damen heeft het nieuws vrijdag bevestigd via een verklaring op haar website. Ze schrijft dat de beslissing met pijn in het hart is genomen, maar dat het voor hen beiden het beste is. Ze bedankt iedereen voor hun steun en respect voor hun privacy in deze moeilijke tijd.

Karen Damen en haar echtgenoot waren al sinds 1997 getrouwd. Ze hebben twee kinderen, een dochter en een zoon. Karen Damen is vooral bekend als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ‘De Nacht van de Reünie’.

Hoewel de reden voor hun scheiding niet bekend is gemaakt, is het duidelijk dat het een moeilijke beslissing was voor Karen Damen en haar echtgenoot. Hun liefde en respect voor elkaar blijven onveranderd, maar ze hebben besloten dat het voor hen beiden het beste is om uit elkaar te gaan.

Karen Damen en haar echtgenoot hebben besloten hun scheiding in alle rust af te handelen. Ze vragen iedereen om hun privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.