Deelnemers en schema van de Wereldbeker Schaatsen in Stavanger bekijken

De Wereldbeker Schaatsen in Stavanger is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de Noorse stad Stavanger. Het evenement wordt georganiseerd door de Internationale Schaatsunie (ISU) en is een van de belangrijkste internationale schaatsevenementen. Het evenement vindt plaats van 3 tot 5 januari 2020.

Deelnemers aan het evenement zijn schaatsers uit verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en vele andere. Er zijn verschillende competities waaraan deelnemers kunnen deelnemen, waaronder sprints, korte afstanden, lange afstanden, allround en teamsprint.

Het schema voor het evenement is als volgt:

Vrijdag 3 januari: Korte afstanden voor mannen en vrouwen

Zaterdag 4 januari: Lange afstanden voor mannen en vrouwen

Zondag 5 januari: Allround voor mannen en vrouwen

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de verschillende competities door hun nationale schaatsbond. Deelnemers moeten ook een medische verklaring invullen en hun nationale kleding dragen.

De Wereldbeker Schaatsen in Stavanger is een geweldig evenement dat schaatsliefhebbers uit de hele wereld samenbrengt. Het is een unieke kans om deel te nemen aan een internationale schaatsevenement en om te genieten van de prachtige Noorse omgeving.