Eerste sneeuwlaag blijft liggen in oostelijke delen van Nederland

De eerste sneeuwlaag van het jaar is gevallen in oostelijke delen van Nederland. De sneeuw is vooral gevallen in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. De sneeuw is gevallen tijdens de nacht van zondag op maandag.

Veel mensen hebben genoten van de eerste sneeuwlaag. Er zijn veel foto’s gemaakt van de sneeuw en er zijn veel mensen naar buiten gegaan om erin te spelen. Ook hebben veel mensen hun tuin versierd met sneeuwfiguren.

De sneeuwlaag heeft ook voor wat problemen gezorgd. De wegen waren glad, waardoor het verkeer vertraagd was. Ook hebben veel mensen last gehad van kapotte leidingen en stroomuitval.

De meteorologen verwachten dat de sneeuwlaag nog een paar dagen blijft liggen. De temperatuur is laag genoeg om de sneeuw te laten liggen, maar het is niet koud genoeg om nieuwe sneeuw te laten vallen.

Het is altijd leuk om de eerste sneeuwlaag van het jaar te zien. Het is een mooi gezicht en het brengt veel vreugde met zich mee. Laten we hopen dat de sneeuwlaag nog even blijft liggen, zodat we er nog meer van kunnen genieten.