Atlético Madrid gaat met herstelde Memphis Depay naar De Kuip voor Champions League-wedstrijd

Atlético Madrid gaat met herstelde Memphis Depay naar De Kuip voor Champions League-wedstrijd

Atlético Madrid reist dinsdag af naar Rotterdam voor hun Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord. Het team heeft goed nieuws meegenomen, want Memphis Depay is hersteld van een blessure en zal meegaan naar De Kuip.

Depay raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Real Sociedad op 6 oktober. Hij liep een knieblessure op en moest twee weken aan de kant staan. Maar nu is hij weer fit en klaar om mee te doen aan de wedstrijd tegen Feyenoord.

De aanvaller is een belangrijke speler voor Atlético Madrid. Hij heeft al vier doelpunten gemaakt in de Primera División en twee doelpunten in de Champions League. Zijn terugkeer is dus een goede zaak voor Atlético Madrid.

De wedstrijd tegen Feyenoord is belangrijk voor Atlético Madrid. Ze hebben al twee keer verloren in de Champions League, dus ze hebben een goed resultaat nodig om hun kansen op een plaats in de volgende ronde te vergroten. Met Depay in de ploeg hebben ze een betere kans om te winnen.

Het is de eerste keer dat Atlético Madrid naar De Kuip komt sinds de finale van de Europa League in 2012, toen ze verloren van Athletic Bilbao. Ze zullen hopen dat ze nu een beter resultaat kunnen behalen met Depay in hun team.