Linda Evangelista heeft geen behoefte aan een relatie: ‘Wil niet naast iemand slapen’

Linda Evangelista is een van de meest iconische modellen uit de jaren 90. Ze heeft een lange carrière in de modellenwereld en is nog steeds actief. Hoewel ze een succesvolle carrière heeft, heeft ze geen behoefte aan een relatie.

In een recent interview met The Guardian heeft Linda Evangelista openhartig gesproken over haar leven en haar gevoelens over relaties. Ze zei dat ze geen behoefte heeft aan een relatie omdat ze niet naast iemand wil slapen. Ze voelt zich comfortabel in haar eentje en wil niet dat iemand haar leven beïnvloedt.

Hoewel Linda Evangelista geen behoefte heeft aan een relatie, betekent dit niet dat ze geen liefde krijgt. Ze heeft veel liefde en steun van haar familie en vrienden. Ze zegt dat ze gelukkig is met haar leven en dat ze geen behoefte heeft aan een relatie om gelukkig te zijn.

Linda Evangelista’s beslissing om alleen te blijven is haar persoonlijke keuze. Hoewel sommige mensen misschien denken dat ze eenzaam is, is dit niet waar. Ze zegt dat ze gelukkig is met haar leven en dat ze geen behoefte heeft aan een relatie om gelukkig te zijn.

Linda Evangelista is een voorbeeld voor veel mensen die geen behoefte hebben aan een relatie. Hoewel sommige mensen misschien denken dat je een relatie nodig hebt om gelukkig te zijn, bewijst Linda Evangelista dat je ook gelukkig kunt zijn zonder.