Humphries' droom om Van Gerwen te verslaan komt voort uit zijn overwinningen uit het verleden

Humphries’ droom om Van Gerwen te verslaan komt voort uit zijn overwinningen uit het verleden

Het is een droom die veel dartsfans hebben, maar voor de meeste blijft het een onbereikbaar doel: Michael van Gerwen verslaan. Maar voor de Britse darter Peter Humphries is het een steeds realistischer wordende droom. Dit komt voort uit zijn overwinningen uit het verleden.

Humphries heeft in de afgelopen jaren een aantal grote overwinningen geboekt. Zo won hij in 2017 de Players Championship Finals, waar hij de Nederlander Raymond van Barneveld versloeg in de finale. Ook won hij in 2018 de World Masters, waar hij de Nederlander Jeffrey de Graaf versloeg.

Deze overwinningen hebben Humphries geïnspireerd om zijn doel te bereiken. Hij is nu meer gemotiveerd dan ooit om Van Gerwen te verslaan. Humphries is ervan overtuigd dat als hij de juiste technieken en tactieken gebruikt, hij Van Gerwen kan verslaan.

Humphries is niet de enige die zijn oog heeft laten vallen op Van Gerwen. Er zijn veel darters die proberen de Nederlander te verslaan, maar Humphries is er een van de weinigen die het echt gelooft. Humphries is ervan overtuigd dat als hij hard werkt en zichzelf blijft verbeteren, hij Van Gerwen kan verslaan.

Het is duidelijk dat Humphries’ droom om Van Gerwen te verslaan voortkomt uit zijn overwinningen uit het verleden. Hij is meer gemotiveerd dan ooit om zijn doel te bereiken en is ervan overtuigd dat als hij hard werkt en zichzelf blijft verbeteren, hij Van Gerwen kan verslaan. Als Humphries dit lukt, zal hij een grote prestatie leveren en een inspiratiebron worden voor andere darters.