Beyoncé’s concertfilm ‘in het geheim’ in première gegaan

De populaire zangeres Beyoncé heeft onlangs haar nieuwe concertfilm ‘In het geheim’ in première gegaan. De film is gebaseerd op haar wereldtournee ‘The Formation World Tour’ uit 2016. De film is een documentaire die de kijker meeneemt achter de schermen van de tournee.

De film is geregisseerd door Beyoncé zelf en geproduceerd door haar bedrijf Parkwood Entertainment. Het is de eerste keer dat de zangeres een film regisseert. De film is een combinatie van concertbeelden, interviews met bandleden en achtergrondinformatie over de tournee.

De film is te zien in selecte bioscoopzalen over de hele wereld, waaronder Nederland. De première was een groot succes en de film werd goed ontvangen door critici. De film is ook te zien op streamingdiensten zoals Netflix.

Beyoncé heeft aangegeven dat ze blij is met de reacties op de film en dat ze hoopte dat mensen de kans zouden krijgen om de tournee opnieuw te beleven. Ze heeft ook gezegd dat ze blij is dat ze de kans heeft gekregen om haar eigen verhaal te vertellen.

Het is duidelijk dat de concertfilm ‘In het geheim’ een grote hit is geworden. Het is een unieke kijk achter de schermen van de tournee van Beyoncé en een must-see voor fans van de zangeres.