Ajax-spelers kregen een stevige uitbrander van Van 't Schip tijdens de rust: 'We namen gas terug'

Ajax-spelers kregen een stevige uitbrander van Van ‘t Schip tijdens de rust: ‘We namen gas terug’

De ruststand was 0-0 tussen Ajax en FC Utrecht, maar trainer Frank de Boer was niet tevreden met de prestaties van zijn spelers. Tijdens de rust gaf hij zijn spelers een stevige uitbrander. “We hadden veel meer gas moeten geven”, zei hij. “We hadden meer druk moeten zetten en meer kansen moeten creëren. We hebben onszelf tekort gedaan.”

De Boer was kritisch op de manier waarop zijn spelers het spel speelden. “We hebben te veel tijd verspild met het zoeken naar de juiste posities. We hadden meer moeten aanvallen en meer risico’s moeten nemen.”

De Boer benadrukte dat Ajax een betere tweede helft moet spelen om de wedstrijd te winnen. “We moeten meer druk zetten en meer kansen creëren. We moeten onszelf uitdagen om beter te spelen.”

Het is duidelijk dat de spelers van Ajax een stevige uitbrander hebben gekregen van hun trainer. De Boer wil dat zijn spelers meer risico’s nemen en meer gas geven om de wedstrijd te winnen. Als de spelers dit doen, kunnen ze een goed resultaat behalen tegen FC Utrecht.