Italiaanse Tennisser Sinner leidt Italië naar Halve Finale Davis Cup tegen Servië met Djokovic als Opponent

Italiaanse Tennisser Sinner leidt Italië naar Halve Finale Davis Cup tegen Servië met Djokovic als Opponent

Italiaanse tennisser Jannik Sinner heeft Italië naar de halve finale van de Davis Cup geleid. De wedstrijd tegen Servië zal worden gespeeld met Novak Djokovic als tegenstander.

Sinner, die pas 19 jaar oud is, is een van de meest veelbelovende tennissers van Italië. Hij is al twee keer in de top 50 van de wereldranglijst gestaan en heeft al een aantal toernooien gewonnen.

Het Italiaanse team, dat bestaat uit Sinner, Fabio Fognini, Simone Bolelli en Matteo Berrettini, heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finale van de Davis Cup. Ze versloegen Canada in de kwartfinale met 3-1.

De halve finale tegen Servië zal worden gespeeld op 12 en 13 september in Belgrado. Het Servische team bestaat uit Novak Djokovic, Dusan Lajovic, Viktor Troicki en Nikola Milojevic.

Djokovic is de nummer één van de wereld en heeft al vele toernooien gewonnen. Hij is een van de beste tennissers aller tijden en zal een moeilijke tegenstander zijn voor Sinner en het Italiaanse team.

Het Italiaanse team is echter vastbesloten om te winnen en Sinner is klaar om zijn beste spel te laten zien. Hij is vastberaden om Italië naar de finale te leiden en de Davis Cup te winnen.