David Bowie's handgeschreven teksten te koop op veiling

David Bowie’s handgeschreven teksten te koop op veiling

David Bowie was een icoon in de muziekwereld. Zijn muziek heeft generaties geïnspireerd en zijn erfenis zal voor altijd voortleven. Nu kunnen fans van de legendarische artiest een stukje van zijn geschiedenis bezitten, want er worden momenteel een aantal handgeschreven teksten van Bowie te koop aangeboden op een veiling.

De veiling is georganiseerd door Sotheby’s, een veilinghuis dat al meer dan tweehonderd jaar bestaat. De teksten die worden aangeboden zijn afkomstig uit de jaren tachtig en negentig, toen Bowie aan het werk was aan zijn albums zoals “Let’s Dance” en “Black Tie White Noise”. De teksten zijn geschreven op verschillende soorten papier, waaronder kladblokken, brieven en notitieboekjes.

De veiling biedt ook andere items aan die gerelateerd zijn aan Bowie’s carrière. Er zijn bijvoorbeeld originele foto’s, posters en andere documenten die de artiest heeft verzameld tijdens zijn leven. Er is ook een selectie van Bowie’s persoonlijke kledingstukken, waaronder een paar laarzen die hij droeg tijdens een optreden in 1987.

De veiling is een geweldige kans voor fans om een stukje van Bowie’s leven in handen te krijgen. De teksten geven een unieke kijk op de creatieve processen van de artiest, terwijl de andere items een interessant inzicht bieden in zijn persoonlijke leven. De veiling is nog steeds open, dus als je interesse hebt, is het nu de tijd om te bieden!