Damen Bouwbedrijf gaat Schip van meer dan 100 Meter Bouwen voor Portugese Marine

De Portugese marine heeft een contract getekend met Damen Bouwbedrijf om een schip van meer dan 100 meter te bouwen. Het schip zal worden gebouwd in de Damen Shipyards Galati in Roemenië en zal worden gebruikt voor patrouille- en bewakingsdoeleinden.

Het schip zal worden uitgerust met de modernste technologie, waaronder een geavanceerd navigatiesysteem, een sonar en een radar. Het schip zal ook worden uitgerust met een aantal wapensystemen, waaronder luchtafweerraketten en machinegeweren.

Het schip zal ongeveer twee jaar duren om te bouwen en zal worden gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën. Het schip zal worden gebouwd met behulp van 3D-printtechnologie, wat betekent dat het schip sneller en efficiënter kan worden gebouwd.

Het schip zal ongeveer tweehonderd mensen aan boord kunnen nemen en zal worden gebruikt voor patrouille- en bewakingsdoeleinden. Het schip zal ook worden gebruikt voor het vervoer van mensen en goederen.

De Portugese marine is erg enthousiast over het project en is ervan overtuigd dat het schip een waardevolle toevoeging zal zijn aan hun vloot. Ze verwachten dat het schip binnen twee jaar klaar zal zijn en dat het een waardevolle bijdrage zal leveren aan hun missies.