PSV speelt zonder Lang tegen FC Twente, Veerman klaar voor basisopstelling

PSV speelt zonder Lang tegen FC Twente, Veerman klaar voor basisopstelling

PSV speelt zondagmiddag tegen FC Twente, maar zonder de aanvoerder Denzel Lang. De verdediger is geschorst voor deze wedstrijd en zal dus niet in actie komen. In plaats daarvan staat Jorrit Veerman klaar om de basisopstelling te vervangen.

Veerman is een 19-jarige middenvelder die deze zomer overkwam van FC Groningen. Hij heeft al een paar keer gespeeld in de Eredivisie, maar dit zal zijn eerste start zijn. Veerman heeft al laten zien dat hij een goede speler is en hij heeft veel potentieel.

PSV-coach Roger Schmidt is ervan overtuigd dat Veerman de juiste man is om de plaats van Lang in te nemen. “Hij heeft veel talent en heeft al laten zien dat hij een goede speler is. We zijn er zeker van dat hij deze kans met beide handen aangrijpt”, aldus Schmidt.

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente belooft een spannende strijd te worden. Beide teams staan momenteel bovenaan de Eredivisie, dus er staat veel op het spel. Het is afwachten hoe Veerman het doet in de basisopstelling, maar als hij goed speelt, kan hij een grote impact hebben op de wedstrijd.