Hamilton verlangt naar het einde van het seizoen: 'Deze auto is overal onvoorspelbaar'

Hamilton verlangt naar het einde van het seizoen: ‘Deze auto is overal onvoorspelbaar’

Lewis Hamilton heeft aangegeven dat hij verlangt naar het einde van het Formule 1-seizoen, omdat hij de onvoorspelbaarheid van zijn auto moe is.

De Britse coureur heeft de afgelopen weken een aantal moeilijke races gehad, waaronder de Grand Prix van Singapore, waar hij als vijfde finishte. Hamilton verklaarde dat hij de onvoorspelbaarheid van zijn auto moe is en dat hij verlangt naar het einde van het seizoen.

“Het is een moeilijk seizoen geweest,” zei Hamilton. “De auto is overal onvoorspelbaar. Soms voelt het alsof we een stap vooruit zetten, maar dan komen we in een andere race en lijkt het alsof we twee stappen achteruit gaan. Het is frustrerend.”

Hamilton heeft dit jaar al vier overwinningen behaald, maar hij is nog steeds tweede in het kampioenschap, achter teamgenoot Valtteri Bottas. Hamilton zei dat hij zich op het einde van het seizoen wil concentreren op het verbeteren van zijn prestaties.

“Ik wil me op het einde van het seizoen richten op wat ik kan doen om mijn prestaties te verbeteren,” zei Hamilton. “Ik wil meer vertrouwen krijgen in de auto en meer begrip krijgen van wat er gebeurt als ik de auto rijd.”

Het Formule 1-seizoen loopt nog tot november, dus Hamilton moet nog even geduld hebben voordat hij de onvoorspelbaarheid van zijn auto achter zich kan laten. Maar hij is vastbesloten om te blijven vechten voor de overwinningen die hij nodig heeft om kampioen te worden.