Reddingsactie voor bouwvakkers in Indiase tunnel duurt langer dan verwacht

Reddingsactie voor bouwvakkers in Indiase tunnel duurt langer dan verwacht

Een reddingsactie voor bouwvakkers die vastzitten in een tunnel in India duurt langer dan verwacht. De tunnel, gelegen in het noordwesten van India, werd gebruikt voor de aanleg van een weg. Op maandag 13 januari raakten twee bouwvakkers bekneld in de tunnel toen er een instorting plaatsvond.

De reddingsactie is inmiddels al meer dan 24 uur aan de gang. De reddingswerkers hebben hard gewerkt om de twee bouwvakkers te redden, maar de moeilijke omstandigheden maken het moeilijk om de reddingsactie te voltooien. De tunnel is erg smal en het is moeilijk om erin te komen. Bovendien is er veel stof en modder, waardoor het voor de reddingswerkers moeilijk is om de bouwvakkers te bereiken.

De autoriteiten hebben aangegeven dat de reddingsactie nog enkele uren kan duren. Ze hebben extra mankracht ingezet om de reddingsactie zo snel mogelijk af te ronden. Er wordt ook gezocht naar andere manieren om de bouwvakkers te redden, zoals het gebruik van een robot.

De autoriteiten hebben ook aangegeven dat er een onderzoek zal worden gedaan naar de oorzaak van de instorting. Het is belangrijk om te weten wat er precies is gebeurd, zodat dergelijke situaties in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het is een moeilijke situatie voor alle betrokkenen. We hopen dat de reddingsactie zo snel mogelijk wordt afgerond en dat de twee bouwvakkers veilig worden bevrijd.