Vanaf 31 mei Disney-musical Frozen te zien in AFAS Circustheater Scheveningen

De Disney-musical Frozen is vanaf 31 mei te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit is de eerste keer dat deze populaire musical naar Nederland komt. Het verhaal van Frozen is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013. Het verhaal gaat over de twee prinsessen Anna en Elsa die samen de magische wereld van Arendelle ontdekken.

De musical is geschreven door de bekende componisten Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. Het verhaal wordt verteld door een mix van muziek, dans, speciale effecten en prachtige kostuums. De cast bestaat uit bekende Nederlandse artiesten zoals Willemijn Verkaik (Elsa), Freek Bartels (Kristoff) en Jelka van Houten (Anna).

Het publiek kan zich verheugen op een magische avond vol emotie, humor en avontuur. De musical is geschikt voor het hele gezin en zal zeker een avond vol plezier en vermaak bieden.

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is de perfecte locatie voor deze magische musical. Het theater heeft een prachtig decor en een unieke sfeer. De musical begint om 19:30 uur en duurt ongeveer twee uur. Kaarten voor deze magische avond kunnen worden gekocht via de website van AFAS Circustheater.

Kom naar het AFAS Circustheater in Scheveningen en geniet van de magische Disney-musical Frozen!