Michael van Praag te druk bij Ajax om voorzitter van basketbalbond te worden

Michael van Praag is een bekende naam in de Nederlandse sportwereld. Hij is voorzitter van de KNVB en heeft een lange carrière bij Ajax. Nu is hij druk bezig met zijn nieuwe uitdaging: voorzitter worden van de Nederlandse Basketbalbond (NBB).

Van Praag heeft een lange geschiedenis met basketbal. Hij heeft jarenlang bij Ajax gespeeld en later ook als trainer gewerkt. Als voorzitter van de KNVB heeft hij ook veel kennis opgedaan over het organiseren van competities en het beheren van teams.

Van Praag heeft zijn kandidatuur voor de NBB aangekondigd en is nu druk bezig met de campagne. Hij heeft al verschillende interviews gegeven en is actief op social media om zijn boodschap te verspreiden. Hij heeft ook een aantal vergaderingen bijgewoond om zijn visie op de toekomst van de NBB te delen.

Van Praag is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de NBB naar een hoger niveau te tillen. Hij is ervan overtuigd dat hij de juiste ervaring en kennis heeft om de bond te helpen groeien. Hij is ook van mening dat hij kan bijdragen aan de ontwikkeling van de sport in Nederland.

Van Praag is erg gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hij is ervan overtuigd dat hij de NBB naar een hoger niveau kan tillen. Als hij wordt verkozen tot voorzitter, zal hij zijn best doen om de sport in Nederland te verbeteren. Laten we hopen dat hij succesvol zal zijn!