Van der Poel twijfelt over zijn toekomst in veldrijden: 'Ik weet niet hoelang ik nog door blijf gaan'

Van der Poel twijfelt over zijn toekomst in veldrijden: ‘Ik weet niet hoelang ik nog door blijf gaan’

Mathieu van der Poel is een van de meest succesvolle veldrijders van de afgelopen jaren. Met zijn indrukwekkende prestaties heeft hij veel fans veroverd, maar nu twijfelt hij over zijn toekomst in het veldrijden. In een recent interview heeft hij verklaard: “Ik weet niet hoelang ik nog door blijf gaan.”

Van der Poel heeft al verschillende mijlpalen bereikt in zijn carrière. Hij won de wereldkampioenschappen veldrijden in 2015, de wereldbeker veldrijden in 2018 en de Europese kampioenschappen veldrijden in 2019. Ook won hij verschillende grote wedstrijden, waaronder de Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen.

Hoewel Van der Poel al veel successen heeft behaald, twijfelt hij nu over zijn toekomst in het veldrijden. Hij heeft verklaard dat hij niet zeker weet hoe lang hij nog door blijft gaan. “Het is een zware sport, dus ik weet niet hoe lang ik het nog volhoud”, aldus Van der Poel.

Van der Poels twijfels over zijn toekomst in het veldrijden kunnen worden verklaard door de druk die hij voelt om steeds beter te presteren. Ondanks zijn successen is hij nog steeds op zoek naar meer uitdagingen. “Ik wil mezelf steeds blijven uitdagen en mijn grenzen verleggen. Maar ik weet niet of ik dat nog lang genoeg kan volhouden om op het hoogste niveau te blijven presteren”, aldus Van der Poel.

Hoewel Van der Poel twijfelt over zijn toekomst in het veldrijden, is hij nog steeds gemotiveerd om te blijven trainen en te strijden voor de overwinning. Hij is vastbesloten om de fans te blijven verrassen met zijn prestaties en om zichzelf steeds uit te dagen om beter te worden.