Kane scoort weer in Bayern-overwinning, PSG wint topper tegen Monaco

Kane scoort weer in Bayern-overwinning

Harry Kane heeft weer een goal gescoord voor Bayern München in hun overwinning tegen Mainz 05. De Engelse aanvaller scoorde in de tweede helft van de wedstrijd, waarmee hij Bayern een 2-1 voorsprong gaf. Het was Kanes tweede doelpunt in zijn tweede wedstrijd voor de Duitse kampioen.

Kane, die deze zomer overkwam van Tottenham Hotspur, begon de wedstrijd als invaller. Hij kwam in de tweede helft in het veld en maakte meteen indruk. Na een goede actie van Kingsley Coman, schoot Kane de bal in de verre hoek en bracht hij Bayern op voorsprong.

De overwinning was belangrijk voor Bayern, die nu twee punten voorsprong hebben op RB Leipzig. De club uit München is nu koploper in de Bundesliga.

PSG wint topper tegen Monaco

Paris Saint-Germain heeft een belangrijke overwinning geboekt in de Franse Ligue 1. In een spannende topper wonnen de Parijzenaren met 3-2 van AS Monaco.

De wedstrijd begon goed voor PSG, dat al na twintig minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Kylian Mbappé. Na rust kwam Monaco terug in de wedstrijd door goals van Wissam Ben Yedder en Gelson Martins. Maar PSG gaf niet op en scoorde nog twee keer: eerst door Neymar en vervolgens door Mbappé.

De overwinning betekent dat PSG nu vier punten voorsprong heeft op AS Monaco. De club uit Parijs is nu koploper in de Ligue 1.