Stichting AAP Redt Verwaarloosde en Getraumatiseerde Luipaard uit Oekraïne

Stichting AAP heeft een bijzondere reddingsmissie ondernomen om een verwaarloosde en getraumatiseerde luipaard uit Oekraïne te redden. De luipaard, die bekend staat als ‘Lucky’, werd gevonden in een klein dorpje in Oekraïne. Lucky was in slechte conditie en had verschillende verwondingen, waaronder een gebroken poot.

Stichting AAP heeft Lucky uit Oekraïne gehaald en naar een dierenopvang gebracht. Daar kreeg hij de medische zorg die hij nodig had om te herstellen. De artsen hebben hem behandeld en zijn poot gefixeerd. Na een paar maanden herstel is Lucky klaar om naar een nieuw thuis te gaan.

Stichting AAP heeft Lucky een nieuw thuis gegeven in een dierenpark in Nederland. Hier krijgt hij de zorg en aandacht die hij nodig heeft om te herstellen van zijn trauma’s. Hij heeft ook een nieuwe vriendin gekregen, een andere luipaard genaamd Luna.

Stichting AAP is blij dat ze Lucky hebben kunnen redden en dat hij nu in een veilige omgeving is waar hij de zorg krijgt die hij nodig heeft. Ze hopen dat Lucky’s verhaal anderen inspireert om actief te worden in de strijd tegen dierenmishandeling en verwaarlozing.