FC Twente ongeslagen in Eredivisie Vrouwen, Fortuna wint met grote marge

FC Twente heeft de laatste wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen gewonnen tegen Fortuna Sittard met een grote marge van 5-0. Met deze overwinning blijft FC Twente ongeslagen in de competitie.

De wedstrijd begon met een doelpunt van FC Twente al in de tweede minuut, gescoord door Kika van Es. Vervolgens scoorde FC Twente nog twee doelpunten in de eerste helft, waardoor de ruststand 3-0 was.

In de tweede helft scoorde FC Twente nog twee doelpunten, waardoor de eindstand 5-0 was. Hiermee heeft FC Twente een grote overwinning behaald tegen Fortuna Sittard.

Met deze overwinning blijft FC Twente ongeslagen in de Eredivisie Vrouwen. De ploeg heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en staat bovenaan in de competitie.

FC Twente heeft een goede start gemaakt in de Eredivisie Vrouwen. De ploeg heeft veel potentie en het is duidelijk dat ze een goede kans maken om kampioen te worden.

Het is duidelijk dat FC Twente een sterke ploeg heeft en dat ze goed spelen. De ploeg heeft veel talent en het is duidelijk dat ze een goede kans maken om kampioen te worden.