Van Veen bereikt eenvoudig tweede ronde Players Championship Finals

Van Veen bereikt eenvoudig tweede ronde Players Championship Finals

Van Veen heeft zich op een overtuigende manier geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals. De Nederlandse darter Michael van Veen won zijn eerste wedstrijd met 6-1 van de Schotse darter John Henderson.

Van Veen begon sterk aan de wedstrijd met een gemiddelde van 93,5. Hij won de eerste vier legs, waaronder een 11-darter. Henderson kon niet bijblijven en kwam niet verder dan een gemiddelde van 76. Van Veen won de wedstrijd met 6-1.

Van Veen heeft zich met deze overwinning verzekerd van een plaats in de tweede ronde van de Players Championship Finals. Daar zal hij het opnemen tegen de winnaar van de partij tussen de Engelsman James Wade en de Schot Peter Wright.

Van Veen is blij met zijn prestatie. “Ik ben erg tevreden met mijn prestatie vandaag. Ik heb goed gedart en ik ben blij dat ik me heb geplaatst voor de tweede ronde. Ik ga er alles aan doen om zo ver mogelijk te komen in dit toernooi.”

Van Veen is al jaren actief in de dartwereld en heeft al veel toernooien gewonnen. Hij is een van de beste Nederlandse darters en heeft zijn zinnen gezet op het winnen van de Players Championship Finals.

Het is afwachten of Van Veen zijn prestatie kan herhalen in de tweede ronde. Als hij wint, zal hij doorstromen naar de derde ronde en is hij één stap dichter bij het winnen van het toernooi.