Annemiek Koekoek van Boer zoekt Vrouw verwacht haar eerste kind

Annemiek Koekoek van Boer zoekt Vrouw verwacht haar eerste kind

Annemiek Koekoek van Boer zoekt Vrouw verwacht haar eerste kind. Deze week maakte Annemiek het nieuws bekend via Instagram. Annemiek is deelnemer van het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw, waarin boeren op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

Annemiek is dolgelukkig met deze nieuwe mijlpaal in haar leven. Ze deelt haar geluk met haar volgers op Instagram en bedankt iedereen voor de lieve berichten die ze heeft ontvangen.

Annemiek is al een tijdje samen met haar vriend en de twee zijn erg blij met de komst van hun kleine spruit. Annemiek is al een tijdje bezig met het voorbereiden van de komst van haar kindje. Ze heeft al veel spullen gekocht en is druk bezig met het inrichten van de babykamer.

Annemiek is niet de enige Boer zoekt Vrouw-deelnemer die zwanger is. Ook Jeroen, die vorig jaar meedeed aan het programma, verwacht een kindje.

Het is fijn om te zien dat Boer zoekt Vrouw niet alleen een platform is waar boeren op zoek gaan naar liefde, maar ook een plek waar gelukkige gezinnen worden gevormd. We wensen Annemiek en Jeroen veel geluk toe met hun kleine spruit!