Balotelli ongeschonden na aanrijding met dure Audi in Italië

Mario Balotelli, de Italiaanse voetballer, is ongeschonden na een aanrijding met een dure Audi in Italië. De aanrijding vond plaats in de buurt van Brescia, waar Balotelli woont.

Volgens de lokale autoriteiten was Balotelli’s auto betrokken bij een botsing met een Audi R8 Spyder. De twee auto’s raakten elkaar op een kruispunt. De politie heeft bevestigd dat Balotelli ongedeerd uit de auto is gekomen.

De Audi R8 Spyder is een van de duurste auto’s die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het is een luxe sportwagen met een prijskaartje van meer dan €200.000.

Hoewel Balotelli ongedeerd uit de auto is gekomen, heeft hij wel veel schade aan zijn auto opgelopen. De politie heeft bevestigd dat de schade aan beide auto’s aanzienlijk is.

Balotelli is een van de meest bekende voetballers in Italië. Hij speelt momenteel voor Brescia Calcio in de Serie A. Hij heeft ook voor clubs als Inter Milan, Manchester City en Liverpool gespeeld.

Hoewel de aanrijding een schok was voor Balotelli, is hij er gelukkig ongeschonden uitgekomen. Hij heeft geluk gehad dat hij niet gewond is geraakt.