FC Barcelona annuleert eerbetoonwedstrijd voor Cruijff vanwege tegenvallende kaartverkoop

FC Barcelona heeft de eerbetoonwedstrijd voor Johan Cruijff geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop. De wedstrijd, die op 8 augustus zou plaatsvinden, was bedoeld om de voetballegende te eren die in 2016 overleed.

De wedstrijd was gepland als een speciale gelegenheid om Cruijff te herdenken en zou plaatsvinden tussen FC Barcelona en een selectie van oud-spelers. De wedstrijd zou plaatsvinden in het Camp Nou stadion, dat de thuisbasis is van FC Barcelona.

Hoewel de verkoop van kaarten voor de wedstrijd begon met veel enthousiasme, bleek dat de verkoop niet voldoende was om de kosten van het evenement te dekken. Daarom heeft FC Barcelona besloten om de wedstrijd te annuleren.

Hoewel het verdrietig is dat de wedstrijd niet doorgaat, heeft FC Barcelona aangekondigd dat er andere manieren zijn om Cruijff te eren. Er zal bijvoorbeeld een speciale ceremonie worden gehouden in het stadion, waar oud-spelers en fans samen kunnen herdenken.

FC Barcelona heeft ook aangekondigd dat er een speciale tentoonstelling wordt gehouden in het stadion om de geschiedenis van Cruijff te herdenken. De tentoonstelling zal bestaan uit foto’s, video’s en ander materiaal dat de carrière van Cruijff documenteert.

Hoewel de eerbetoonwedstrijd is geannuleerd, blijft FC Barcelona toegewijd aan het eren van de legendarische voetballer. Door middel van de ceremonie en tentoonstelling zal Cruijff nog steeds worden herdacht door fans en oud-spelers.