Coach Popovic vermaant eigen fans om klasse te tonen tijdens NBA-duel

Coach Popovic van de San Antonio Spurs heeft zijn eigen fans vermaand om klasse te tonen tijdens het NBA-duel tegen de Los Angeles Lakers. Popovic vroeg de fans om respect te tonen voor de spelers van beide teams, waaronder de Lakers-sterren LeBron James en Anthony Davis.

De Spurs-coach maakte de opmerking na een incident tijdens het duel van vorige week. Toen James een vrije worp nam, begonnen de Spurs-fans te joelen en te fluiten. Popovic was niet blij met de reactie van zijn eigen fans en vermaande hen om respect te tonen voor de spelers van beide teams.

“We willen dat onze fans er trots op zijn om Spurs-fans te zijn”, zei Popovic. “We willen dat ze onze spelers steunen, maar ook respect tonen voor de spelers van de andere teams. We willen dat onze fans klasse tonen tijdens alle wedstrijden.”

De Spurs-coach benadrukte dat hij niet wil dat zijn fans hun emoties uiten door te fluiten of te joelen. Hij wil dat ze hun steun laten zien door hun team aan te moedigen en te juichen wanneer ze een goede prestatie leveren.

Popovic’s opmerking komt op een moment dat de NBA steeds meer aandacht besteedt aan de sfeer in stadions. De NBA wil dat fans respect tonen voor elkaar en voor de spelers, ongeacht hun favoriete team.

Hoewel Popovic’s opmerking gericht was aan de Spurs-fans, geldt het ook voor alle andere NBA-fans. Als alle fans respect tonen voor elkaar en voor de spelers, zal dit bijdragen aan een betere sfeer in alle stadions.