Margriet van der Linden maakt documentaireserie over de gevolgen van haatstocht

Margriet van der Linden maakt documentaireserie over de gevolgen van haatstocht

Margriet van der Linden, bekend van haar documentairereeksen over onderwerpen zoals de gevolgen van klimaatverandering, heeft een nieuwe serie gemaakt die zich richt op de gevolgen van haatstocht. De serie, getiteld ‘Hate: The Consequences’, volgt mensen die hebben geleden onder haatstocht en de gevolgen ervan.

Van der Linden heeft geïnterviewd met mensen uit verschillende landen, waaronder Nederland, om te laten zien hoe haatstocht mensen kan beïnvloeden. De serie laat ook zien hoe mensen hun leven weer op de rit kunnen krijgen na een traumatische ervaring.

De documentaire is gemaakt met als doel om mensen bewust te maken van de gevolgen van haatstocht. Van der Linden hoopt dat het publiek inziet dat haatstocht niet alleen schadelijk is voor degene die er direct mee te maken heeft, maar ook voor de samenleving als geheel.

Van der Linden hoopt dat de serie mensen aanmoedigt om meer begrip te tonen voor elkaar en om te leren hoe ze haatstocht kunnen voorkomen. Ze hoopt dat de serie een positieve verandering teweegbrengt in de samenleving door mensen te laten zien wat de gevolgen van haatstocht zijn.

De serie ‘Hate: The Consequences’ is nu te zien op verschillende televisiekanalen. Het is een must-see voor iedereen die meer wil weten over de gevolgen van haatstocht en hoe we deze kunnen voorkomen.