Britse Popgroep Girls Aloud komt Terug voor Tournee

De Britse popgroep Girls Aloud heeft aangekondigd dat ze terug zijn voor een tournee! De groep, die in 2002 werd opgericht, bestaat uit de vijf leden Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts en Kimberley Walsh. De groep heeft een aantal grote hits gehad, waaronder “Sound of the Underground”, “Love Machine” en “The Promise”.

De tournee zal plaatsvinden in december van dit jaar en zal bestaan uit twaalf shows in Engeland, Schotland en Wales. De shows zullen plaatsvinden in steden zoals Manchester, Glasgow, Birmingham en Cardiff.

De fans zijn erg enthousiast over de tournee. De leden van Girls Aloud hebben al laten weten dat ze er klaar voor zijn om weer op het podium te staan. Ze hebben ook aangekondigd dat er nieuwe nummers worden gespeeld tijdens de tournee, samen met hun bekende hits.

De tournee is een grote stap voor Girls Aloud, die sinds hun laatste album in 2009 niet meer samen hebben opgetreden. Het is een kans voor de fans om de groep weer samen te zien optreden en om hun favoriete nummers te horen.

Het is duidelijk dat de leden van Girls Aloud er klaar voor zijn om hun fans te vermaken met hun muziek. We kunnen niet wachten om de tournee te zien en hopen dat de groep veel succes heeft!