Ajax Vrouwen verslaat Roma na stuntzege op PSG: 'Vertrouwen gewonnen'

Ajax Vrouwen verslaat Roma na stuntzege op PSG: ‘Vertrouwen gewonnen’

Ajax Vrouwen heeft een sensationele stuntzege geboekt op Paris Saint-Germain in de achtste finale van de UEFA Women’s Champions League. De Nederlandse club won met 1-0 en heeft zich hiermee geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi.

De wedstrijd werd gespeeld in het Parc des Princes in Parijs. Ajax begon sterk aan de wedstrijd en creƫerde al snel kansen. In de tweede helft kwam Ajax op voorsprong door een doelpunt van Sherida Spitse. De Nederlandse club hield de voorsprong vast en boekte zo een verrassende overwinning.

Na afloop van de wedstrijd was er veel vreugde bij de spelers en staf van Ajax Vrouwen. Trainer Danny Blind was zeer tevreden met de prestatie van zijn team en benadrukte dat het vertrouwen in de groep nu alleen maar is toegenomen. “We hebben laten zien dat we een goed team zijn en dat we in staat zijn om tegen de beste teams ter wereld te spelen”, aldus Blind.

In de kwartfinale van de UEFA Women’s Champions League neemt Ajax het op tegen AS Roma. De wedstrijd wordt gespeeld op 3 april in Amsterdam. De club is er klaar voor en hoopt op een nieuwe stuntzege. “We hebben laten zien dat we klaar zijn om te strijden voor de titel”, aldus Blind. “We hebben ons vertrouwen gewonnen en we gaan er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken.”