BTS-leden starten met militaire dienstplicht

De leden van de populaire K-pop groep BTS hebben aangekondigd dat ze hun militaire dienstplicht gaan vervullen. De zeven leden hebben aangegeven dat ze hun plicht als Koreaanse mannen gaan vervullen door hun land te dienen.

De militaire dienstplicht in Zuid-Korea duurt twee jaar en is verplicht voor alle mannen tussen de 18 en 28 jaar. De leden van BTS zijn tussen de 22 en 27 jaar oud, dus ze moeten allemaal hun dienstplicht vervullen.

Het is een grote stap voor de groep, omdat ze hun carrière tijdelijk moeten onderbreken om hun plicht te vervullen. De leden hebben aangegeven dat ze hun fans niet zullen vergeten en dat ze hard zullen werken om hun carrière na hun militaire dienst weer op te pakken.

Het is een emotioneel moment voor de fans van BTS, omdat ze hun idolen moeten afscheid nemen voor een lange tijd. Maar tegelijkertijd is het ook een moment waarop de fans trots kunnen zijn op de leden van BTS, omdat ze hun plicht als Koreaanse mannen vervullen.

Het is nog niet bekend wanneer de leden van BTS precies hun militaire dienstplicht gaan vervullen, maar het is duidelijk dat de fans van BTS de komende tijd afscheid van hen moeten nemen.