Argentinië verslaat Brazilië in door rellen ontsierd duel

Gisteren heeft Argentinië een historische overwinning behaald op Brazilië in een door rellen ontsierd duel. Het was een spannende wedstrijd, waarbij de Argentijnen de overwinning uiteindelijk met 2-0 behaalden.

Het duel begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp met de Chapecoense voetbalclub. Na de minuut stilte begonnen de rellen tussen de supporters. Er werden vuurwerk en andere voorwerpen naar elkaar gegooid, waardoor het duel even stilgelegd moest worden.

Uiteindelijk kon het duel toch doorgaan, en Argentinië begon sterk aan de wedstrijd. Na een aantal kansen was het uiteindelijk Paulo Dybala die de openingstreffer maakte. In de tweede helft maakte hij ook nog de 2-0, waardoor Argentinië de overwinning binnenhaalde.

Deze overwinning is erg belangrijk voor Argentinië, omdat het een goede stap is op weg naar het WK van 2018 in Rusland. Ondanks de rellen was het een memorabele wedstrijd, waar beide teams hun best hebben gedaan om te winnen.