Welke partij krijgt de meeste stemmen van NU.nl-lezers voor hun standpunt over de aanpak van de asielinstroom?

De verkiezingen van 2017 staan voor de deur en NU.nl heeft een onderzoek gedaan naar welke partij de meeste stemmen krijgt van hun lezers voor hun standpunt over de aanpak van de asielinstroom. Uit het onderzoek blijkt dat de Partij voor de Dieren de meeste stemmen krijgt.

De Partij voor de Dieren staat voor een humane en rechtvaardige aanpak van de asielinstroom. Ze willen een einde maken aan het terugsturen van asielzoekers naar landen waar ze in gevaar zijn. Ze willen ook dat er meer geld wordt geïnvesteerd in opvang en begeleiding van asielzoekers.

De VVD krijgt de tweede meeste stemmen voor hun standpunt over de aanpak van de asielinstroom. De VVD wil een strenger beleid ten aanzien van asielzoekers. Ze willen dat asielzoekers die niet aan de criteria voldoen, zo snel mogelijk worden teruggestuurd. Ook willen ze dat er meer controles worden uitgevoerd om te voorkomen dat mensen illegaal het land binnenkomen.

De PvdA krijgt de derde meeste stemmen voor hun standpunt over de aanpak van de asielinstroom. De PvdA wil dat asielzoekers die aan de criteria voldoen, zo snel mogelijk worden geholpen. Ook willen ze dat er meer geld wordt geïnvesteerd in opvang en begeleiding van asielzoekers.

Uit het onderzoek blijkt dat NU.nl-lezers het meest sympathiek staan tegenover het standpunt van de Partij voor de Dieren over de aanpak van de asielinstroom. De VVD en de PvdA krijgen ook veel steun, maar niet zo veel als de Partij voor de Dieren. Het is duidelijk dat NU.nl-lezers een humane en rechtvaardige aanpak van de asielinstroom verkiezen boven een strenger beleid.