Gooische Vrouwen krijgt na jaren afwezigheid eind 2024 een nieuw seizoen

Gooische Vrouwen, de populaire Nederlandse televisieserie, krijgt na jaren afwezigheid eind 2024 een nieuw seizoen. De makers van de serie hebben aangekondigd dat de opnames voor het nieuwe seizoen in het voorjaar van 2024 zullen beginnen.

De serie Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen die in het rijke Gooische dorp Bloemendaal wonen. De serie volgt hun avonturen, problemen en relaties. De serie was een grote hit in Nederland en werd wereldwijd uitgezonden.

Het nieuwe seizoen zal worden geproduceerd door dezelfde producenten als de originele serie. De hoofdrolspelers zullen ook terugkeren, waaronder Linda de Mol, Georgina Verbaan, Kim van Kooten en Eva van der Gucht. Er zullen ook nieuwe gezichten zijn, waaronder acteurs en actrices die nog niet eerder in de serie te zien waren.

De makers van de serie hebben aangekondigd dat het nieuwe seizoen een vervolg zal zijn op de originele serie. Het verhaal zal zich afspelen in het hedendaagse Nederland, waardoor het verhaal meer actueel en relevant zal zijn.

Het is duidelijk dat veel mensen enthousiast zijn over het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen. Fans kunnen nu al uitkijken naar de opnames van het nieuwe seizoen die in het voorjaar van 2024 zullen beginnen.