Mead maakt comeback in kraker tussen Oranje en Miedema

Mead maakt een comeback in de kraker tussen Oranje en Miedema. De Engelse aanvaller, die de afgelopen jaren bij verschillende clubs heeft gespeeld, is terug bij Oranje. Ze heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om fit te worden voor het duel tegen Miedema.

Mead heeft een lange carrière achter de rug. Ze begon haar carrière bij Arsenal, waar ze twee jaar speelde voordat ze naar Manchester City verhuisde. Daar speelde ze twee seizoenen voordat ze naar Chelsea verhuisde. In Chelsea speelde ze twee jaar voordat ze terugkeerde naar Arsenal.

Mead heeft veel ervaring in het spelen van internationale wedstrijden. Ze heeft meer dan 50 interlands gespeeld voor Engeland en is een van de meest ervaren spelers in de selectie van Oranje.

Het duel tussen Oranje en Miedema belooft een spannende wedstrijd te worden. Mead is een van de meest ervaren spelers in de selectie van Oranje en zal een belangrijke rol spelen in het duel tegen Miedema. Met haar ervaring en kwaliteiten kan ze een grote invloed hebben op het resultaat van de wedstrijd.

Mead’s comeback is een grote boost voor Oranje en zal helpen bij het bereiken van een goed resultaat tegen Miedema. Het zal interessant zijn om te zien hoe Mead presteert in deze kraker tussen Oranje en Miedema.